top of page

VAD VI GÖR

Från ax till max

 

Brighthouse är ett konsultbolag inom bredband och digitalisering. Våra kunder finns hos kommuner, fastighetsägare, stadsnät och operatörer. Vi har över 20 års erfarenhet av att bygga och utveckla tjänster för bredbandsnät och idag är digitaliseringsfrågor en viktig dimension i många uppdrag.

Våra lösningar utgår alltid från dina behov. Vår långa erfarenhet från bredband och digitalisering är bara den nödvändiga grunden - det är först när vi sitter ner och pratar med dig som vi tillsammans hittar rätt lösning.

Vårt förhållningssätt är att vara nyfiken på era behov, ställa rätt frågor och utveckla både er som kund och oss själva till att hitta de lösningar ni behöver, både traditionella och innovativa.

20180803_140117.jpg

Kommun

Att uppnå bredbandsmålen - vägen till 2025

Vi är specialiserade på att hjälpa kommuner att hitta bra lösningar för att nå bredbandsmålen. Vårt arbete bygger på att identifiera och ta fram lösningsalternativ för kvarvarande utbyggnadsbehov, där en viktig del är förslag på hur utbyggnaden kan finansieras.

Vill du veta mer?

Byggnader som reflekterar över vatten

Fastighet

Nöjda hyresgäster med en stabil och enkel affär

Alla fastighetsägare har en bredbands- och tv-affär att förvalta och utveckla men det är en fråga som man hanterar sällan. Vi har kunskapen om hur ni kan optimera affären och säkerställa att era hyresgäster har ett konkurrenskraftigt bredbands- och tv-utbud. 

Vi hjälper till med affär, teknik, upphandling och projektledning.

Vill du veta mer?

20170801_120455.jpg

Stadsnät

Att driva stadsnätet effektivt och med rätt mål

Skapar stadsnätet de strategiska värden ni önskar? Behöver ni utveckla stadsnätsverksamheten? Då har ni kommit rätt - Brighthouse konsulter har stor erfarenhet av verksamhets-utveckling inom stadsnät. Våra konsulter kan ta er till nästa nivå, oavsett om det gäller strategi, affär eller nät.

Vill du veta mer?

Produktblad:
Hur får kommunen maximal nytta av bredbandet
bottom of page